Kan ik zomaar een afspraak maken?

Ja. Voor het maken van een afspraak heeft u geen verwijsbrief nodig van uw tandarts. U heeft deze wel nodig bij anesthesie. U kunt hier de informatiebrief downloaden. Deze is eveneens terug te vinden onder het kopje downloads.

Wat gebeurt er tijdens de eerste afspraak?

Een eerste consult duurt 45 minuten. Tijdens dit consult wordt met u onder andere de medische vragenlijst besproken. Deze kunt u hier downloaden. Ook is deze terug te vinden onder het kopje downloads. Vriendelijk verzoek ik u het formulier ingevuld mee te nemen.

Daarnaast wordt de mondgezondheid bekeken, schriftelijk vastgelegd en met u besproken. Bij behandelingen boven de 150 euro, krijgt u via de mail een prijsopgave toegestuurd. Afhankelijk van de ernst van de situatie wordt er eventueel in deze zitting direct behandeld.

Wat zijn de kosten van de behandeling
en kom ik in aanmerking voor vergoeding?

De kosten van het eerste consult liggen tussen de 110 en 150 euro. Dit is afhankelijk van de conditie van uw tandvlees. Eventuele vervolgbehandelingen kunnen variëren in prijs. Betalingen kunnen worden gedaan per pin, of op rekening via Famed Medical Factoring. Contant betalen is helaas niet mogelijk.

De vergoeding van de verschillende zorgverzekeraars lopen op gebied van tandheelkunde en mondhygiëne sterk uiteen. Informeer bij uw zorgverzekeraar of een behandeling bij de mondhygiënist vergoed wordt.

Afspraken die niet minimaal 48 uur van tevoren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht.